Met veel trots heeft Höveler & Equinova Nederland/België de volgende ambassadeurs:

  • Grand Prix ruiter :       Theo Hanzon
  • Dressuuramazone:      Febe van Zwambagt
  • Springruiter                   Sanne Thijssen
  • Junior rider:                  Micky Schelstraete
  • Eventingruiter:             Ilonka Kluytmans
  • Viertal:                           Kánonne
  • Western Riders:           Margot van Doorne en Aniek Hagelaars

Heeft u interesse of wenst u sponsering van uw evenement neem dan contact op.

Höveler & Equinova Benelux

Hallo mijn naam is Sanne Thijssen.

Ik ben 22 jaar en woon in Sevenum. Ik werk half voor de stallen van mijn vader en ben half zelfstandig ondernemer. Ik doe mee op verschillende niveaus, van het opleiden van jongere paarden op het lagere niveau tot 5 ster wedstrijden. De laatste tijd zijn m’n paarden en ik goed in vorm. Zo wonnen we laatst nog de 5 ster grote prijs van Rotterdam , de 4 ster grote prijs van Opglabbeek en 2de in de 5 ster grote prijs van Valkenswaard.

Ik ben erg blij met de sponsoring van Höveler. Ik heb gemerkt dat ze bij Höveler erg vriendelijk zijn en een erg goede service hebben. Voor het gevoel is de klant echt koning. Het advies dat ze geven is echt gebaseerd op de prioriteiten van de klant. Ook zijn de producten van Care by Höveler echt aan te raden! Het zijn echt top producten die uitstekend werken. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking.

Ik ben Febe van Zwambagt, 22 jaar en woon in Bergharen. In de ochtenden werk ik bij dressuurstal van Silfhout en s’middags run ik mijn eigen bedrijf Febe Stables. Een kleine 4 jaar geleden werd ik benaderd door Höveler & Equinova voor een eventuele samenwerking. Eerlijk gezegd stond ik hier nogal sceptisch tegenover. Mijn paarden moesten best wennen aan het suiker arme voer. Maar tot mijn grote verbazing was het resultaat heel snel zichtbaar. Mijn paarden gingen er als echte krachtpatsers uitzien. Ik ben er heel blij mee dat ik mijn paarden Höveler & Equinova  kan voeren!

Ik ben Theo Hanzon en ik run een dressuurstal in het Brabantse Haaren. Daar trainen wij wedstrijdpaarden tot het Grand Prix-niveau en leiden we jonge paarden op. Dekhengsten worden hier voorbereid op het verrichtingsonderzoek of hengstencompetitie. Verder hebben wij ook doorlopend dressuurpaarden te koop, van alle leeftijden en niveaus.

Op mijn dressuurstal in Haaren voeren wij al sinds enkele jaren Hoveler Paardenvoer. Ik ben zeer tevreden met de resultaten die wij boeken sinds we dit voer aan de paarden geven. De paarden zien er mooi bespierd en vol uit en hebben genoeg energie om het werk aan te kunnen. In het verleden had ik nog wel eens moeite om de paarden in goede conditie te krijgen maar sinds het voer van Hoveler is dit geen probleem meer.

Wij voeren alle paarden Terabb-S brok, de hoeveelheid varieert van een halve tot anderhalve schep per voerbeurt. Daarnaast hebben we de  EF muesli waarvan de hoeveelheid varieert van een halve tot een hele schep. Voor de paarden die behoefte hebben aan meer energie dan gemiddeld hebben we nog de Active muesli. Ook hier varieert de hoeveelheid van een halve tot een hele schep. Paarden die wat gevoelig zijn op de spijsvertering krijgen Pur.Itan. Wij voeren overigens drie keer per dag krachtvoer.

Voor een aantal paarden voeren wij ook nog Equinova supplementen zoals magnesium voor de wat kijkerige en gespannen paarden en Reformat voor de jonge paarden die in de groei zijn om te helpen bij de spieropbouw.

Buiten de goede producten bevalt ook de service zeer goed. Medewerkers van Hoveler zijn altijd bereid om advies te geven en mee te denken. Ook kunnen zij een persoonlijk voerplan samenstellen, helemaal gericht op de persoonlijke behoefte per paard.

Mijn naam is Micky Schelstraete, Dressuuramazone van 15 jaar oud. Op mijn 12e (in 2017) reed ik mijn eerste Europese Kampioenschappen mee bij de pony’s en herhaalde dit in 2018 en 2019 waar we met het team een respectievelijk bronzen en zilveren medaille behaalden! Op dit moment rijd ik ook bij de Junioren met het paard Grand-Charmeur en zit ik met hem in het A kader.

Ik zit nog op school maar naast school rijd ik meerdere pony’s en paarden die ik ook Internationaal bij de pony’s en junioren aan de start breng. Aan het huis in Gemonde, hebben wij een wedstrijdstal waar paarden tot en met Grand Prix niveau worden opgeleid en eventueel verkocht.

In de loop van 2019 zijn wij Höveler & Equinova Supplementen gaan voeren nav meerdere positieve berichten hierover. Onze paarden en pony’s zijn enorm verbeterd in hun prestaties en uiterlijk… ook merken wij dat ze veel meer uithoudingsvermogen hebben… Kortom wij zijn helemaal om, en kunnen dan ook eenieder dit voer en hun supplementen aanraden!!

Tevens worden de bestellingen supersnel verwerkt en word je met raad en daad bijgestaan door de Höveler voerspecialisten!!

Ik ben Ilonka Kluytmans, 35 jaar en woon in Alphen samen met mijn vriend op zijn melkveebedrijf. Daar run ik een kleinschalige eventingstal en fok ik bijna ieder jaar een veulentje. Ik geef veel lessen en rijd paarden voor eigenaren.

Na 2x een Europees kampioenschap gereden te hebben voor Landelijke Ruiters, heb ik in 2019 mijn EK debuut gemaakt bij de senioren. Heb nu 2x Boekelo gereden en rijd ieder jaar een aantal het Nations Cup wedstrijden mee. Dit niveau is steeds het doel als ik een jong paard (fok of) aanschaf en opleid, daarom ben ik streng in de selectie op mijn eigen paarden en geniet ik iedere dag dat ik met talentvolle paarden kan werken.

2020 werd vanwege de corona en mijn (eerste) zwangerschap een ‘gedwongen’ wedstrijd-tussenjaar. Maar ondertussen staan er weer een paar talentvolle paarden te trappelen om in 2021 weer aan de start te komen. Net als ikzelf!!

Toen Dennis mij benaderde was ik verrast, mijn grote voorbeeld Ingrid Klimke voert al jarenlang Höveler maar ik had het nog niet eerder in Nederland gezien. Totdat ik me erin verdiepte en zag dat het al een paar jaar op de Nederlandse markt verkocht wordt.

Dennis heeft veel werk voor me verzet want ik ben geen makkelijke klant. Wil graag precies weten wat mijn paarden krijgen omdat ik in al die jaren veel geanalyseerd en geprobeerd heb samen met veel deskundige mensen.

Sinds een paar weken voer ik de Vollkorn-D-muesli samen met Reformat, X-Oil Energy, bij warm weer of veel zweten de Isotonic, tijdens de wedstrijden Haemoferan. Dus we hebben een mix gemaakt van de supplementen van Equinova en het voer van Höveler.

Het voelt nu al als lid van de Höveler familie te zijn omdat Dennis altijd voor me klaar staat, regelmatig contact zoekt om te checken hoe het gaat en gelijk antwoord geeft op specifieke vragen.

Met veel vertrouwen ga ik deze samenwerking tegemoet en ben heel benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen!

Kánonne! Bestaat uit Anne, Miranda, Renee, Johan, Pien en commandant Pim

Samen vormen wij een viertal op ZZ-niveau waarbij we uitkomen in de rubriek Kür op Muziek.

Begonnen als een lolletje hebben we in 2019 ons eerste seizoen als Kánonnen beleefd. Inmiddels is er een zeer hechte vriendschap ontstaan en kunnen we ons niet meer voorstellen hoe het zonder iedere week taart tijdens de 3e helft is.

Individueel zijn wij zeer serieus met de sport bezig in verschillende disciplines, zowel dressuur, springen, instructie, jurering als fokkerij.

Als viertal proberen op onze manier de grenzen op te zoeken met technisch uitdagende choreografieën en niet alledaagse muziek, om beweging te krijgen in het ‘gebruikelijke’ in de sport.

Ons doel is om ontzettend veel plezier maken en dit over te brengen op iedereen met een origineel optreden!

Na in 2019 als ongeslagen kampioenen de Höveler dekens opgelegd te hebben gekregen is een samenwerking ontstaan.

Höveler is met zijn brede assortiment in staat om ons te ondersteunen in elk van de wensen die we hebben om onze paarden optimaal te kunnen laten presteren op alle vlakken waarin we actief zijn.

Wij zijn trots om deel uit te maken van de Höveler familie!

Wij zijn Margot en Aniek van de AM_RISINGSTARRANCH te Hernen. Wij fokken en showen Quarterhorses in de discipline Reining. Sinds enkele jaren rijden wij op elke grote show door heel Europa maar natuurlijk ook in Nederland. Alle shows vallen onder de vlag van de Amerikaanse NRHA of een Europese “Affiliate” hiervan.

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren, zo ook qua voer en supplementen. Via onze duitse trainer van LQH (Grisha Lüdwig) zijn wij bij höveler terrecht gekomen en na dat we het hebben laten checken door onze (gespecialiseerde) dierenarts zijn we in volle overtuiging met al onze paarden overgestapt op de Westernlijn van Höveler!! Höveler past als een handschoen bij onze filosofie, wij gebruiken de supplementen en het voer voor al onze paarden van sportpaard tot draagmerrie en veulen. Het contact met de leverancier is prettig, makkelijk en transparant.

Wij zijn uitermate trots en verheugd om ambassadeur te zijn van Höveler Benelux in onze discipline!”