Met veel trots heeft Höveler & Equinova Nederland/België de volgende ambassadeurs:

  • Grand Prix ruiter :       Theo Hanzon
  • Dressuuramazone:      Febe van Zwambagt
  • Dressuurruiter:             Denis Bervoets.
  • Junior rider:                  Micky Schelstraete

Heeft u interesse of wenst u sponsering van uw evenement neem dan contact op.

Höveler & Equinova Benelux

Ik ben Febe, 21 jaar en woon in Bergharen. In de ochtenden werk ik bij dressuurstal van Silfhout en s’middags run ik mijn eigen bedrijf Febe Stables. Een kleine 4 jaar geleden werd ik benaderd door Dave en Lisanne voor een eventuele samenwerking. Eerlijk gezegd stond ik hier nogal sceptisch tegenover. Mijn paarden moesten best wennen aan het suiker arme voer. Maar tot mijn grote verbazing was het resultaat heel snel zichtbaar. Mijn paarden gingen er als echte krachtpatsers uitzien. Ik ben er heel blij mee dat ik mijn paarden Höveler kan voeren!

Ik ben Denis Bervoets Belgische ruiter van 24 jaar, Ben vanaf mijn 19 zelfstandig ruiter en heb thuis een bescheiden stal, rij nog voor andere mensen ook paarden en dus hele dagen bezig met het africhten en welzijn van mijn paarden. Voeding is hier uiteraard een heel belangrijk item in. Mits meerdere paardenvoeders geprobeerd te hebben was het steeds moeilijk om binnen 1 merk voor allemaal verschillende paarden de juiste voeding te vinden. Dankzij Theo Hanzon en Dennis Verkooijen leerde ik Höveler kennen en dankzij hun advies was ik snel verkocht! Letterlijk al mijn paarden zijn op hele korte tijd sterk veranderd, diegene die iets te scherp stonden zijn mooi in de spier gekomen en diegene die dan weer aan de volle kant stonden zijn in een sportiever velletje gekomen. Ook qua uithouding had ik een 4 jarige hengst die eerst na enkele minuten de handdoek in de ring wou gooien nu een volwaardige training met nog overschot afwerkt! Vandaar dat ik me volledig achter Höveler wil zetten en het aan iedereen wil aanraden! Alvast bedankt namens paard en ruiter.

Ik ben Theo Hanzon en ik run een dressuurstal in het Brabantse Haaren. Daar trainen wij wedstrijdpaarden tot het Grand Prix-niveau en leiden we jonge paarden op. Dekhengsten worden hier voorbereid op het verrichtingsonderzoek of hengstencompetitie. Verder hebben wij ook doorlopend dressuurpaarden te koop, van alle leeftijden en niveaus.

Op mijn dressuurstal in Haaren voeren wij al sinds enkele jaren Hoveler Paardenvoer. Ik ben zeer tevreden met de resultaten die wij boeken sinds we dit voer aan de paarden geven. De paarden zien er mooi bespierd en vol uit en hebben genoeg energie om het werk aan te kunnen. In het verleden had ik nog wel eens moeite om de paarden in goede conditie te krijgen maar sinds het voer van Hoveler is dit geen probleem meer.

Wij voeren alle paarden Terabb-S brok, de hoeveelheid varieert van een halve tot anderhalve schep per voerbeurt. Daarnaast hebben we de  EF muesli waarvan de hoeveelheid varieert van een halve tot een hele schep. Voor de paarden die behoefte hebben aan meer energie dan gemiddeld hebben we nog de Active muesli. Ook hier varieert de hoeveelheid van een halve tot een hele schep. Paarden die wat gevoelig zijn op de spijsvertering krijgen Pur.Itan. Wij voeren overigens drie keer per dag krachtvoer.

Voor een aantal paarden voeren wij ook nog Equinova supplementen zoals magnesium voor de wat kijkerige en gespannen paarden en Reformat voor de jonge paarden die in de groei zijn om te helpen bij de spieropbouw.

Buiten de goede producten bevalt ook de service zeer goed. Medewerkers van Hoveler zijn altijd bereid om advies te geven en mee te denken. Ook kunnen zij een persoonlijk voerplan samenstellen, helemaal gericht op de persoonlijke behoefte per paard.

Mijn naam is Micky Schelstraete, Dressuuramazone van 15 jaar oud. Op mijn 12e (in 2017) reed ik mijn eerste Europese Kampioenschappen mee bij de pony’s en herhaalde dit in 2018 en 2019 waar we met het team een respectievelijk bronzen en zilveren medaille behaalden! Op dit moment rijd ik ook bij de Junioren met het paard Grand-Charmeur en zit ik met hem in het A kader.

Ik zit nog op school maar naast school rijd ik meerdere pony’s en paarden die ik ook Internationaal bij de pony’s en junioren aan de start breng. Aan het huis in Gemonde, hebben wij een wedstrijdstal waar paarden tot en met Grand Prix niveau worden opgeleid en eventueel verkocht.

In de loop van 2019 zijn wij Höveler & Equinova Supplementen gaan voeren nav meerdere positieve berichten hierover. Onze paarden en pony’s zijn enorm verbeterd in hun prestaties en uiterlijk… ook merken wij dat ze veel meer uithoudingsvermogen hebben… Kortom wij zijn helemaal om, en kunnen dan ook eenieder dit voer en hun supplementen aanraden!!

Tevens worden de bestellingen supersnel verwerkt en word je met raad en daad bijgestaan door de Höveler voerspecialisten!!