Höveler paardenvoer – voor elk paard het juiste voer

Höveler biedt voor ieder paard de juiste voeding. We hebben een groot assortiment krachtvoer, maar ook aanvullende vitaminen en mineralen. Zo hebben we producten voor de basisverzorging, fokkerij, sport, recreatie en speciale behoeften. Er is zelfs een geheel graan- en melassevrije lijn voor paarden met bijvoorbeeld stofwisselingsproblemen, de PURITAN lijn. Ons assortiment wordt aangevuld met de supplementen van Equinova en de kruiden van Höveler Herbs. Met de Höveler Western producten kunnen we ook volledig in de behoefte voorzien van westernpaarden.

We kunnen uw paard ondersteunen bij onder andere ademhalingsproblemen, allergieën, gewrichtsproblemen, hoefbevangenheid, stofwisselingsproblemen, spijsverteringsproblemen en gebitsproblemen. Kortom voor ieder paard een geschikte oplossing!

Ook beschikt ons assortiment over een ruim aantal verschillende lekkernijen/snoepjes voor uw paard. Ook van de lekkernijen hebben wij voor elk paard wat passends, namelijk graan- en melassevrije snoepjes, vitamine snoepjes, slobber in kleine verpakking voor paarden met een gevoelige stofwisseling en gewone Höveler snoepjes in verschillende smaken.

Advies

Heeft uw paard problemen en weet u niet hoe u dit het beste aan moet pakken? Wij adviseren u graag! Een goed rantsoen is de basis voor een goede gezondheid van uw paard. Wij stellen een op maat gemaakt voedingsadvies op met de mogelijkheid tot het ontvangen van een proefpakket. Een voedingsadvies kunnen wij maken wanneer u het formulier ‘Voedingsadvies’ zo uitgebreid mogelijk invult, of naar aanleiding van een bezoek bij u op stal.

Seizoensproducten

 • Original KräuterMüsli

  25,49
 • Original Oldie-Mix

  26,49
 • Original ProBalance

  29,49

Outlet

Onder het kopje ‘Outlet’ vallen producten die uit het assortiment gaan, of producten met een bijna verlopen houdbaarheidsdatum. Deze producten bieden we aan met leuke kortingen.

 • Höveler Vitamin Plus

  10,25 Aanbieding!
 • Musterschüler Mash

  9,25 Aanbieding!
 • Pony Dinner

  9,50 Aanbieding!